Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)
Інгредієнти:
- пшеничне борошно — 400 г
- вода — 250 мл
- свіжі дріжджі — 20 г
- оливкова чи соняшникова олія — 2 ст. л.
- цукор — 2 ч. л. без вершка
- сіль — 1 ч. л. без вершка
Інгредієнти для соусу:
- помідори свіжі — 600 г, або помідори у власному соці 450 г
- оливкова олія — 2 ст. л.
- цукор, сіль, чорний мелений перець — за смаком
- орегано — 1 / 2 ч. л.
Інгредієнти для начинки:
- філе анчоуса — 20-25 шт.
- каперси — 2 ст. л.
- ріпчаста цибуля (невелика) — 1 шт.
- сир моцарелла — 200 г
- перець чілі — 1 стручок
www.smachno.in.ua — кулінарні рецепти
Source: Смачно