Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)



Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)

Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 400 г
  • вода — 250 мл
  • свіжі дріжджі — 20 г
  • оливкова чи соняшникова олія — 2 ст. л.
  • цукор — 2 ч. л. без вершка
  • сіль — 1 ч. л. без вершка

Інгредієнти для соусу:

  • помідори свіжі — 600 г, або помідори у власному соці 450 г
  • оливкова олія — 2 ст. л.
  • цукор, сіль, чорний мелений перець — за смаком
  • орегано — 1 / 2 ч. л.

Інгредієнти для начинки:

  • філе анчоуса — 20-25 шт.
  • каперси — 2 ст. л.
  • ріпчаста цибуля (невелика) — 1 шт.
  • сир моцарелла — 200 г
  • перець чілі — 1 стручок

 


www.smachno.in.ua кулінарні рецепти

Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)
Source: Смачно

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Яндекс.Метрика