Розсипчасті рогалики на сметані з начинкою: легка і проста випічка до чаю на кожен день



Щоб приготувати домашню випічку, не потрібно цілий день стояти на кухні. Рогалики готуються швидко і випікаються всього 15 хвилин.

Розсипчасті рогалики на сметані з начинкою: легка і проста випічка до чаю на кожен день

Рогалики на сметані

Продукти (на 24 шт.):

  • Борошно – 260 г
  • Сметана – 120 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Цукор – 80 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Розпушувач -1 ч. л.
  • Дрібка солі
  • щіпка ваніліну
  • яблучний джем

Рецепт приготування:

  1. У миску всипати просіяне борошно. Додати цукор, ванілін, сіль і розпушувач. Добре перемішати.
  2. Потім додати охолоджене вершкове масло і перетерти руками до дрібної крихти. Щоб масло не розтануло від тепла ваших рук, це потрібно робити швидко.
  3. Яйце злегка збити і влити в пісочну крихту, додати сметану. Інгредієнти перемішати спочатку лопаткою, потім руками замісити тісто.
  4. Тісто накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 15 хвилин.
  5. Потім тісто присипати борошном і розкачати у велике коло товщиною 3-4 мм. Тісто розділити на сегменти.
  6. Викласти яблучний джем і згорнути.
  7. Рогалики перекласти на деко, застелене папером для випічки. Відправити в духовку на 15 хвилин. Випікати при 180 ℃.
Розсипчасті рогалики на сметані з начинкою: легка і проста випічка до чаю на кожен день

 

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Яндекс.Метрика