Одним з найкращих смакових поєднань в салатах є поєднання грибів і м’яса. Таке просте на перший погляд, але в той же час оригінальне блюдо, відмінно підійде до вашого новорічного столу. Особливо відзначу, що сир беріть якісний, від нього багато в чому залежать поєднання смаків продуктів в салаті.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
печериці, 400 г;
сир швейцарський, 200 г;
філе куряче, 250 г;
огірки свіжі, 100 г;
цибуля, 120 г;
кріп, майонез.
Процес приготування
М'ясо відварюємо у воді з сіллю і спеціями, охолоджуємо і ріжемо дрібними шматочками.
Гриби очищаємо і ріжемо шматочками. Обсмажуємо їх на сухій сковороді до випаровування рідини.
Тепер вливаємо в гриби рослинне масло, солимо і перчимо і додаємо цибулю, порізану дрібними кубиками. Обсмажуємо все до рум'яності і охолоджуємо.
Огірки ріжемо соломкою.
Сир тремо на крупній тертці.
Кріп дрібно ріжемо.