Салат Швейцарський ідеально до новорічного столу



Одним з найкращих смакових поєднань в салатах є поєднання грибів і м’яса. Таке просте на перший погляд, але в той же час оригінальне блюдо, відмінно підійде до вашого новорічного столу. Особливо відзначу, що сир беріть якісний, від нього багато в чому залежать поєднання смаків продуктів в салаті.

Салат Швейцарський ідеально до новорічного столу

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

печериці, 400 г;

сир швейцарський, 200 г;

філе куряче, 250 г;

огірки свіжі, 100 г;

цибуля, 120 г;

кріп, майонез.

Процес приготування

М'ясо відварюємо у воді з сіллю і спеціями, охолоджуємо і ріжемо дрібними шматочками.

Гриби очищаємо і ріжемо шматочками. Обсмажуємо їх на сухій сковороді до випаровування рідини.

Тепер вливаємо в гриби рослинне масло, солимо і перчимо і додаємо цибулю, порізану дрібними кубиками. Обсмажуємо все до рум'яності і охолоджуємо.

Огірки ріжемо соломкою.

Сир тремо на крупній тертці.

Кріп дрібно ріжемо.
Салат можна формувати в салатник або зробити порційно. Кожен шар покриваємо сіточкою з майонезу.

Перший шар - м'ясо.

Другий шар - огірок.

Третій шар - гриби з цибулею.

Четвертий шар - тертий сир.

Зверху робимо невелику сіточку майонезу і насипаємо кріп.

Подаємо салат відразу, він не вимагає настоювання.
Смачного!

 

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Яндекс.Метрика