Торт без випічки за 15 хвилин. Смачний, з доступних продуктів і не вимагає просочення!



Торт без випічки за 15 хвилин ідеально підходить як для сімейної вечері, так і в разі несподіваних гостей. Смачний, з доступних продуктів і не вимагає просочення.

Торт без випічки за 15 хвилин

Інгредієнти:
  • Масло вершкове (82,5%) – 150 г
  • Згущене молоко варене – 250 г
  • Какао – 3 ст. л. 
  • Рідкі вершки – 300 мл
  • Шоколад чорний – 1 плитка
  • Горіхи волоські – 250 г
  • Печиво пісочне – 500 г

Рецепт приготування:

  1. Отже, для початку приготуємо крем . У ємність викладаємо вершкове масло кімнатної температури. Сюди ж додаємо згущене молоко.
  2. Тепер міксером на середніх оборотах потрібно добре збити масу. Збивати будемо одну хвилину. В результаті повинен вийти ніжний крем однорідної консистенції. Додаємо в крем какао і злегка перемішуємо ложкою, а потім збиваємо міксером ще приблизно півхвилини. Наш крем готовий.
  3. У блендер висипаємо волоські горіхи, щоб їх подрібнити. До речі, дрібно подрібнювати не потрібно, повинні бути невеликі шматочки. І ще потрібно зробити ганаш. В окрему ємність виливаємо рідкі вершки жирністю 33% і нагріваємо їх на водяній бані. Тепер в гарячі вершки висипаємо шоколад невеликими шматочками. У мене чорний 72% жирності.
  4. Перемішуємо все ложкою до повного розчинення шоколаду в вершках. Через пару хвилин інтенсивного розмішування маса буде ставати більш щільної консистенції і перетворюватися в дуже смачний ганаш.
  5. В окрему ємність висипаємо подрібнені горіхи і виливаємо частину отриманого ганаша.
  6. І тепер швидко і акуратно перемішуємо весь вміст, щоб горіхи добре перемішалися з шоколадною масою.
  7. Щоб підготувати основу, я візьму пісочне печиво зі смаком пряженого молока. Можна брати будь-пісочне, головне щоб воно було свіжим, м’яким і добре кришиться. Беремо блендер і подрібнюємо печиво.
  8.  У крем висипаємо крихту, щоб все перемішати.
  9. Крихти багато, тому я її додаю в крем в два прийоми, щоб все добре перемішалося. Маса виходить дуже м’яка, податлива і з нею дуже приємно працювати. Беремо форму, до речі, у мене прямокутна для випічки кексів і вистилає фольгу. Тепер відправляємо сюди половину тіста.
  10. Якщо ложкою це робити незручно, можна руками. Головне щоб щільно вкласти все тісто і не було порожніх місць. Тепер викладаємо нашу горіхово-шоколадну начинку і розподіляємо по всій формі. І поверх начинки викладаємо решту тіста . Якщо робите торт заздалегідь і є час, приберіть його в холодильник, а прикрасите вже безпосередньо в день подачі. А якщо готуєте перед приходом гостей, тоді відразу беріть красиве блюдо і акуратно перевертайте на нього торт.
    Торт без випічки за 15 хвилин. Смачний, з доступних продуктів і не вимагає просочення!

    Торт без випічки за 15 хвилин. Смачний, з доступних продуктів і не вимагає просочення!

  11. Його можна їсти відразу, не чекаючи просочення. Прикрасити можна абсолютно по-різному. У мене буде прикраса з ганаша, що залишився. Акуратно виливаємо його на торт і розподіляємо, щоб повністю покрити верх і боки.

Цей рецепт справжня «палочка-виручалочка», коли хочеться солоденького і немає бажання або часу довго щось готувати.

Зверху і з боків я ще прикрасила кунжутом, а можна горішками, кому як подобатися. Торт без випічки за 15 хвилин готовий. Розрізати його краще гарячим ножем.

Торт без випічки за 15 хвилин. Смачний, з доступних продуктів і не вимагає просочення!

 

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Яндекс.Метрика