Торт «П’яна вишня»



Торт «П’яна вишня»

Торт «П’яна вишня»

Інгредієнти:

  • яйця — 9 шт.
  • цукор — 180 г
  • пшеничне борошно в.г. — 130 г
  • какао-порошок — 70 г
  • розпушувач для тіста — 1 / 2 ч. л.

Інгредієнти для начинки:

  • вершкове масло — 300 г
  • згущене молоко — 350 г
  • вишня у власному соці (без кісточок) — 2,5 склянки
  • коньяк / ром / горілка — півсклянки (100 мл)

Інгредієнти для помадки:

  • цукор — 4 ст. л.
  • вода або молоко — 3 ст. л.
  • вершкове масло або маргарин — 50 г
  • какао-порошок — 2 ст. л.

 


www.smachno.in.ua кулінарні рецепти

Торт «П’яна вишня»
Source: Смачно

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Яндекс.Метрика