РЕЦЕПТИ:
Тісто на окропі (заварне тісто)
1 склянка – 250 мл
- Борошно – 3 склянки
- Окріп – 1 скл. (не повна!)
- Яйце – 1 шт.
- Олія – 3 ст.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
Тісто на молоці
- Борошно – 3 склянки (може знадобитися менше!)
- Молоко – 100 мл
- Вода – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Олія – 1 ст.л.
- Сіль – 1 ч.л.
Начинка:
- Адигейський сир – 350 г
- Вершкове масло (розтоплене) – 3-4 ч.л.
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Сіль – щіпка
Рецепт приготування:
- В миску просіяти борошно. Додати яйце, сіль та олію. Перемішати.
- Поступово додавати окріп та замішувати тісто. Залишити тісто на 15 хвилин.
- Приготуємо начинку: сир розім’яти виделкою, додати сіль, масло та жовток. Перемішати.
- Формуємо вареники та готуємо в духовці “на пару”.
Як приготувати вареники в духовці дивіться на відео:
Запис Вареники в каструлі тепер не варю. Показую, як я готую вареники з сиром (два рецепти тіста) спершу з’явиться на Коліжанка.
Source: колижанка