Салат виглядає дуже апетитно. Він ніжний, легкий і корисний!
Інгредієнти:
Для салату:
- 500 грам брокколі
- 250 грам помідорів «Черрі»
- 200 грам сиру “фета”
- 20 грам кедрових горішків
Для заправки:
- 7 столових ложок олії
- 4 столові ложки яблучного оцту
- 1-2 зубчики часнику (за бажанням)
- 1 чайна ложка гірчиці
- пів чайної ложки цукру
- пів чайної ложки солі
Приготування:
- Відварену брокколі розбираємо на суцвіття, а потім нарізаємо на більш дрібні шматочки. Підготовлену капусту перекладаємо в миску.
- Змішуємо олію, оцет, сіль і цукор, туди ж кладемо гірчицю і перемішуємо, потім додаємо часник, пропущений через прес.
- Готовим соусом поливаємо брокколі і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на кілька годин. Помідори «Черрі» нарізаємо половинками, сир «Фета» нарізаємо кубиком.
- До брокколі додаємо помідори, перемішуємо і кладемо сир. Все знову акуратно перемішуємо. Готовий салат перекладаємо в миску, присипаємо кедровими горішками і подаємо до столу.Смачного!