Інгредієнти:
- сир – 200 г
- цукор 3-4 ст. л.
- сухе молоко 3 ст. л.
- кокосова стружка 50-80 г
- пів плитки молочного шоколаду
Спосіб приготування:
- Усі інгредієнти, крім шоколаду, ретельно змішати.
- Сформувати цукерки в бажану форму. Можна кульки зробити або надати форму прямокутника.
- Покласти сирні цукерки в морозилку на 30 хвилин.
- Тим часом, в мікрохвильовці або на водяній бані розтопити молочний шоколад.
- Дістати цукерки з морозилки, і добре занурити по черзі в розтоплений шоколад.
- Прибрати на годину в холодильник. Подавати, коли шоколад повністю застигне. Насолоджуйтесь!